Prvi na Google

Docek Nove 2013. Godine - Putovanja

 • Krakov

  NOVA GODINA 2011.

  Krakov Krakov je stara poljska prestonica, koju bi slobodno mogli nazvati "grad muzej". Krakovski stari grad je uvršten u listu svetske kulturne baštine UNESCO-a. Svake godine ovaj grad poseti između tri i četiri miliona turista, a poseban duh daje mu i preko 100.000 studenata Jagielonskog Univerziteta. Doživite nesvakidašnje iskustvo dočeka Nove godine na krakovskom trgu ili u brojnim klubovima!
 • Prag

  NOVA GODINA 2011.

  Prag Ukoliko niste imali prilike da posetite Prag, biće dovoljno da stanete na zidine nekog od praških dvoraca, sagledate prostranstvo grada i panoramu koja u potpunosti opravdava epitet Zlatni grad.
 • Berlin

  NOVA GODINA 2011.

  Berlin Berlin, ponovo otkrivena i ujedinjena prestonica Nemačke i Evrope, fascinira svojom veličinom i mnogim izuzetnim istorijskim spomenicima. Smešten na rekama Spree i Havel na severoistoku Nemačke i sa 3,5 miliona stanovnika spada u najveće gradove Evrope. Berlin je danas grad koji se ponosi modernom arhitekturom, jakom klupskom scenom i veoma mladim stanovništvom.
 • Pariz

  Docek nove godine u gradu svetlosti

  Pariz Pariz, grad svetlosti, mode, francuskih revolucija, istorije i kulture. Na pomen njegovog imena bilo gde u svetu niko ne ostaje ravnodušan. U njemu ćete provesti nezaboravne trenutke bilo šetajući pored reke Sene, širokim pariskim bulevarima ili najlepšom avenijom na svetu Champs-Elysees...
 • Pariz avionom

  Docek nove godine 2011

  Pariz avionom Pariz, grad svetlosti, mode, francuskih revolucija, istorije i kulture. Na pomen njegovog imena bilo gde u svetu niko ne ostaje ravnodušan. U njemu ćete provesti nezaboravne trenutke bilo šetajući pored reke Sene, širokim pariskim bulevarima ili najlepšom avenijom na svetu Champs-Elysees...
 • Amsterdam

  DOČEK NOVE 2011. GODINE

  Amsterdam Amsterdam, jedan od najlepših i najkontraverznijih gradova Evrope, grad tolerancije i različitosti, grad istorije, zabave i kulture! Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana prestonica. U „severnoj Veneciji“ nesumnjivo ćete pronaći sve što tražite: od romantičnih pejzaža, karakteristične holandske arhitekture, kanala, mostića i brodova, do proslavljene Crvene zone (Red light district), od holandskog slikarstva do odličnog šopinga!
 • Dizeldorf i Amsterdam

  SENSATION WHITE DOČEK NOVE GODINE 2011.

  Dizeldorf i Amsterdam Dizeldorf, ekonomski i kulturni centar Nemačke je poznata modna prestonica, zbog čega ovaj grad nazivaju i Malim Parizom.
  Ove godine vodimo vas na Sensation White, jedan on najvećih muzičkih događaja na svetu. Ono što ga čini jedinstvenim spektaklom je svakako interesantan dress code, pa će u novogodišnjoj noći 40.000 ljudi u ESPRIT areni biti obučeno u belo.
 • Barselona

  DOČEK NOVE 2011. GODINE

  Barselona Barselona, prestonica Katalonije, grad fudbalskog kluba Barselona, umetnosti i velikih Gaudijevih dela. Popodnevna šetnja čuvenom La Ramblom, obilazak Gaudijevog remek dela Sagrada Familia ili čarobnog parka Guell u kome ćete se osećati kao da ste u bajci, ostaviće Vas bez daha. Ali to nije sve što ponosna prestonica nudi, ljubitelji fudbala svoje vreme posvetiće stadionu Barça-e, Nou Camp-u, i olimpijskom stadionu njihovog najvećeg gradskog rivala Española, odakle se pruža predivan pogled na Barselonu, dok je veče rezervisano za posetu magičnim fontanama ili odlazak u jedan od mnogobrojnih barova u gotičkoj četvrti.
 • Barselona - avionom

  DOČEK NOVE 2011. GODINE AVIONOM

  Barselona - avionom Barselona, prestonica Katalonije, grad fudbalskog kluba Barselona, umetnosti i velikih Gaudijevih dela. Popodnevna šetnja čuvenom La Ramblom, obilazak Gaudijevog remek dela Sagrada Familia ili čarobnog parka Guell u kome ćete se osećati kao da ste u bajci, ostaviće Vas bez daha. Ali to nije sve što ponosna prestonica nudi, ljubitelji fudbala svoje vreme posvetiće stadionu Barça-e, Nou Camp-u, i olimpijskom stadionu njihovog najvećeg gradskog rivala Española, odakle se pruža predivan pogled na Barselonu, dok je veče rezervisano za posetu magičnim fontanama ili odlazak u jedan od mnogobrojnih barova u gotičkoj četvrti.
 • Rim

  DOČEK NOVE 2011. GODINE u Rimu

  Rim Rim, večni grad, antička baština bez premca sa najznačajnijim hrišćanskim svetilištima, i bogatom kolekcijom umetničkih dela u brojnim muzejima, slikovite uličice, mirisne gradske tržnice, bučni i temperamentni žitelji, arhitektura koja je obeležila gotovo sve epohe... Grad koji je uvek postavljao nove standarde, kojeg su pokušavali slediti i koji u novogodišnjoj noći izgleda kao iz bajke.
 • Bratislava - Beč

  Docek nove godine 2011. u Bratislavi

  Bratislava - Beč Bratislava, šarmantni stari grad na Dunavu, sa mnoštvom tradicionalnih barova, sofisticiranih restorana, odličnom muzikom, od džeza do opere, dobio je današnje ime tek pre 90 godina, ali ima dugu i ponosnu istoriju iz doba pre Rimljana. Bila je dom Keltima, Rimljanima, Germanima, Mađarima, Jevrejima i Slovacima, tako da Bratislava odiše raznovrsnom kulturom, arhitekturom i kuhinjom.
 • Budimpešta

  Docek nove godine 2011 u Budimpešti

  Budimpešta Budimpešta, koju nazivaju Parizom Istočne Evrope, nastala je spajanjem Budima i Obude, na desnoj obali Dunava, sa Peštom na levoj, istočnoj obali. To je grad umetnosti, mode i muzike. Njene široke avenije i reka Dunav sa daleko poznatim mostovima upotpunjuju sliku ove prelepe metropole.
 • Kan

  Docek nove godine 2011. u Kanu

  Kan Kan je mali grad ušuškan na Azurnoj obali, čiji istorijski centar, šetalište Kroazeta i luksuzne hotele možete obići laganom šetnjom. Grad je možda najpoznatiji po filmskom festivalu koji se održava svakog proleća. Ali to svakako nije sve što odlikuje Kan, jer se tokom dana možeti popeti na brdo Suke, na kome se nalazi toranj sa satom i crkva, odakle se pruža fantastičan pogled na more, dok veče možete provesti u prelepim restoranima, kafićima, ili jednostavno na jednoj od plaža Mediterana.
 • Istanbul - autobusom

  Docek nove godine 2011. u Istambulu

  Istanbul - autobusom ISTANBUL - Na raskršću između Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom baštinom ovo je grad koji nikad ne prestaje da fascinira. Nalazi se oko 950 km jugoistočno od Beograda. Prestonica starog sveta, podignuta na mestu dodira istoka i zapada, uobličena kroz vekove rukama helenske, rimske, vizantijske i osmanlijske civilizacije, u 2010-toj godini je bio Evropska Prestonica Kulture. Kroz svoju istoriju ponosito je nosio imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul metropola, prava košnica sa preko 15 miliona stanovnika koji žive i rade na 2 kontinenta, izvlačeći ono najbolje iz oba sveta.
 • Istanbul - avionom

  Docek nove godine 2011. u Istambulu

  Istanbul - avionom ISTANBUL - Na raskršću između Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom baštinom ovo je grad koji nikad ne prestaje da fascinira. Nalazi se oko 950 km jugoistočno od Beograda. Prestonica starog sveta, podignuta na mestu dodira istoka i zapada, uobličena kroz vekove rukama helenske, rimske, vizantijske i osmanlijske civilizacije, u 2010-toj godini je bio Evropska Prestonica Kulture. Kroz svoju istoriju ponosito je nosio imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul metropola, prava košnica sa preko 15 miliona stanovnika koji žive i rade na 2 kontinenta, izvlačeći ono najbolje iz oba sveta. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo – nigde ih nećete naći ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu ili Carigradu, ako Vam je draže.

Mapa

Pronađite doček na mapi